Továbbfejlesztett helymeghatározás a Xiaomi Mi Bunny Watchban

A gyerekeknek szánt okosórák esetében kicsit mások a prioritások, a Xiaomi most a helymeghatározást fejlesztette.

A Xiaomi Mi Bunny Watch 3 és 2C ötvözete, jóval drágább, mint az elődmodell, de olcsóbb, mint a tavalyi, 24 ezer forintnak megfelelő jüanba kerülő Bunny Watch 3. A gyerekek esetében nyilván az elérhetőség és a kicsi helyzetének pontos meghatározása a lényeg, minden más, mint a beépített Tamagochi szerű játék, csak extra, hogy a gyerekek is élvezzék a kezükre aggatott színes órákat. A Mi Bunny Watch 3C WiFi-n és LTE hálózaton is képes adatkapcsolatra és támogatja a HD videohívást.

A két megapixeles, 84,8 fokos látószögű kamera a helymeghatározásban is részt vesz. A GPS és A-GPS mellett a BeiDou rendszerei is besegítenek, a beltéri lokalizációhoz pedig több, mint négyezer bevásárlóközpont, pályaudvar és reptér is segítséget nyújt a szülőknek, a rendszer pedig fényképeket is készít a környezetről. A XiaoAI segít a helyszínek felismerésében, egyébként pedig számos, az órán is elérhető edukációs játék alapját is képezi.

A kijelző picit kisebb, mint a Mi Bunny Watch 3-nél, de továbbra is színes Super AMOLED, a felbontás pedig 240 x 240 pixelre csökkent. A 780 mAh-s akkumulátorral 4 napos üzemidőt és 7 napos készenléti időt lehet kihozni az IPX7 vízállósággal rendelkező eszközből, ami körülbelül 16 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül.

Előzmények

Hirdetés