Hirdetés

Úgy tűnik, érkezik a Galaxy Watch FE is

A 2021-es Galaxy Watch4 újrakiadása lehet az első FE óra a Samsung kínálatában.

2024 lehet az eddigi legtöbb új Galaxy FE terméket felvonultató év, állítja az Android Headlines értesülése. A lap információi szerint ugyanis érkezik a koreai, az amerikai és a globális piacra is a Galaxy Watch FE, erre utalnak az SM-R866F / U / N modellszámok. Korábban voltak hírek, melyek szerint a Samsung újra kiadhatja idén a Galaxy Tab S6 Lite-ot és a Watch4-et, előbbi már piacra került, utóbbi pedig úgy tűnik, hogy FE néven születhet újra.


(forrás: Android Headlines)

Várhatóan nem változik a Galaxy Watch4-ben megismert forma és funkcionalitás, azt viszont nem tudni, hogy lesz-e tekerhető lünettával szerelt Classic verzió is. A modellszám a legkisebb Galaxy Watch4-hez (SM-R860F) áll majd közelebb az FE változat. Az szinte borítékolható, hogy Wear OS rendszerrel érkezik az FE, viszont az egyelőre kérdéses, hogy mikor. A Galaxy S23 FE, illetve a Tab S9 FE modellek különösebb felhajtás nélkül kerültek bejelentésre, ám a hírek szerint készülőben a Galaxy Z Flip és Fold FE változata is, illetve lesz Galaxy S24 FE is, úgyhogy a lehetőség adott egy közös bemutatóra.

A Samsung a nyárra a Galaxy Watch7 órákkal készül, ezek mellett az FE olyan lehet, mint az Apple kínálatában az SE, egy olcsóbb és egyszerűbb alternatíva azoknak, akiknek csak a legfontosabb funkciók kellenek az okosórába.

Előzmények

Hirdetés