Új Civi, új chip, régi átcímkéző gép

A kínai piacra szánt Xiaomi újdonság is bekerülhet a tanúvédelmi programba.

Hamarosan bemutatja Kínában a Xiaomi a Civi 3-at, de miért fontos egy olyan telefonról beszélni, amely biztos, hogy nem jut el hozzánk? Mert biztos, hogy nem jut el hozzánk? A Civi 2-ből lett ugyanis a Xiaomi 13 Lite errefelé, a 6,55"-es és 120 Hz-es AMOLED panelt megtartva, igaz: az ultraszéles kamera felbontása az 50 megapixeles főegység mellett 20-ról 8 megapixelre csökkent, előre pedig nem két 32 megapixeles kamera került normál és ultraszéles szerepkörben, hanem csak egy, 8 megapixeles mélységérzékelővel megtámogatva.


A Xiaomi 13 Lite a Civi nyugati átirata – ugyanez lehet a recept a Civi 3 esetében is [+]

A Civi 3 hardverben biztos előrelép, ugyanis egy új, de legalábbis megerősített MediaTek chipet vet be: a gyártói poszterek megnevezik a Dimensity 8200 Ultra 5G-s lapkát. Azt pedig a kémforrások teszik hozzá, hogy Kínában marad a dupla 32 megapixeles szelfikamera szett, viszont az 50 megapixeles IMX800-as chippel előrelép a készülék főkamerája.

(forrás: Xiaomi Weibo) [+]

A 6,55"-es és 120 Hz-es AMOLED panel éppúgy visszatérhet, mint a 4500 mAh-s telep és a 67 wattos adapter. A premierdátum egyelőre még nincs meg, így az sem világos, hogy milyen nevet kaphat a nemzetközi változat, ha / amikor bekerül a tanúvédelmi programba, ám esélyes az újabb átirat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés