Új Coolpad-LeEco koprodukció érkezhet

A Coolpad mint a negyedik legnagyobb kínai gyártó, és a LeEco mint a legnagyobb belföldi tartalomszolgáltató (és újabban a legdinamikusabban fejlődő mobil brandegyüttműködésének első kézzel fogható eredménye a Cool 1 névre keresztelt, felső középkategóriás készülék, ami augusztus elején mutatkozott be. A TENAA adatbázisában C107 kódnéven bukkant fel egy új készülék, ami a Cool 1 alacsonyabbra pozicionált változata lehet.

A Cool 1 kettős hátlapi kamerarendszerrel támad
A Cool 1 kettős hátlapi kamerarendszerrel támad (forrás: ZOL) [+]

Míg a Cool 1 kétségkívül legérdekesebb tulajdonsága a Huawei P9 megoldásához hasonló 13 megapixeles főkamerát kiegészítő, megegyező felbontású, de monokróm második szenzorral kiegészített dupla kamerás rendszere volt, addig az újdonság látszólag megegyező kialakítás és hardveres felszereltség mellett nélkülözi a második szenzort a hátlapról.

Új Coolpad-LeEco a láthatáron
Új Coolpad-LeEco a láthatáron [+]

A TENAA adatai alapjána C107 szintén 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt, nyolcmagos, maximum 1,8 GHz-es órajelen dolgozó lapkát és 3 gigabájt rendszermemóriát kap. A processzor nagyon valószínű, hogy a Snapdragon 652-es chipsetjét takarja, és mint ilyen, a 32 GB belső tárhellyel, valamint 4000 mAh-s akkumulátorral a hardver teljes egészében megegyezik a Cool 1 legolcsóbb kiszerelésével. A dupla kamerás megoldás alapverziója körülbelül nettó 42 ezer forintnak megfelelő helyi pénzen nyitott, feltehetően a most megismert készülék ennél kedvezőbb árazást fog kapni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés