Új formavilággal érkezik a Galaxy A3 (2017)

Tavaly ilyenkor már hivatalosan bemutatkozott a Samsung Galaxy A3, A5 és A7 legfrissebb variánsa, most azonban még várnunk kell az új mobilokra, a legkisebbről viszont már szinte minden információ kiszivárgott különböző forrásokból. Elsőként az derült ki, hogy nem lesz nagyobb elődjénél, majd különböző certifikációk és benchmark eredmények igazolták érkezését, most pedig a teljes mobil külsejével megismerkedhettünk, köszönhetően egy teljes rendernek.

A megújult formaterv várhatóan mindhárom mobilnál hasonlóképpen várható, az ergonomikus formaterv a Galaxy A3 (2017) esetén 133,7 x 65,2 x 7,89 milliméteres dimenziókat és 4,7 hüvelykes Super AMOLED megjelenítőt takar. A hardverről még konkrét információ, viszont minden bizonnyal alsó-középkategóriás SoC-t választanak a Galaxy A3-ba, nyolcmagos processzorra, 2 gigabájt rendszermemóriára és 8 gigabájtos, bővíthető belső tárolóra számíthatunk. A microUSB csatolófelület helyére Type-C kerül, a mobil alján egyébként 3,5 milliméteres jack csatlakozó is lesz. A 13 megapixeles kamera várhatóan optikai képstabilizátor nélkül kerül a hátlapra, a szelfik pedig 8 megapixelesek lehetnek.

A képre kattintva galéria nyílik!
A képre kattintva galéria nyílik! [+]

A bemutató után Android 6.0.1 Marshmallow rendszerrel startol az új Galaxy A3, viszont ez szinte biztosan frissülni fog a későbbiekben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés