Új funkciókkal bővül a Honor MagicWatch 2

A Honor okosórája két új, az egészségre fókuszáló funkcióval bővül április második felében.

A tavaly év végén bemutatott Honor MagicWatch 2 áprilisban, illetve májusban két új funkcióval is frissül. Az új funkciók a Huawei Health alkalmazás és az óra frissítésével aktiválódnak. A folyamatos véroxigénszint-mérés (a vörösvértestek hány százaléka szállít oxigént) és a női ciklus nyomon követése mindkét kivitelre elérhető lesz, csak a cikluselemzés kicsit később, május közepétől érkezik a 46 milliméteres, inkább urak által preferált méretű eszközre.


[+]

A menstruációs ciklusok és tünetek kézi naplózásán kívül a felhasználó általános egészségi állapotának lényeges jellemzőit is nyomon követi a rendszer, amelyek alapján előre jelzi a ciklus és a termékenység különböző szakaszait. Az algoritmus figyelembe veszi az életmód jellegzetességeit és egyéb egészségi mutatókat, például a napi aktivitás szintjét vagy az alvás minőségére vonatkozó információkat. A 42 milliméteres verzióra ez a funkció véroxigénszint-méréssel (SpO2) együtt már április közepén érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Európában is kedvelik az okosórákat

    De főleg az aktivitáskövetőket. A Honor felmérése szerint az európaiak közel fele rendelkezik ilyesmivel és rendszeresen használják is a funkciókat.

Előzmények

Hirdetés