Új Honor termékek érkeznek március végén

Március 29-én bemutató tart a Honor, az esemény főszereplői valószínűleg középkategóriás készülékek lesznek.

2022. március 29-én 8:30-tól (de, hogy melyik időzónában 8:30-tól, az nem derül ki a meghívóból) bemutatót tart a Honor “Ready To Go Beyond” címmel. Bár a beharangozó nem említ és nem is utal termékre, a Gizmochina szerint egyértelmű, hogy a márka Kínában már elérhető középkategóriás készülékeinek globális startjára készül.

 

Ezek egyike lehet a Honor X8, amiről itt írtunk bővebben. A készülék árazása egyelőre ismeretlen, de specifikációi alapján ez lehet a Honor első alsó-középkategóriás ajánlata 2022-ben Európában. Mellé érkezhet a Magic4 Lite is, amiről szintén írtunk korábban, ez a készülék a Honor X30 nemzetközi változata lehet, a középkategóriás kínálatba várható. A Gizmochina szerint szó eshet a bemutatón a múlt hét csütörtökön leleplezett Magic4 Ultimate csúcs-csúcskészülékről is, ami 8000 jüanos kezdőárával a legdrágább, tudásával pedig a legjobb készülék a gyártó Magic4-szériájában.

A Honor X8 ezüst színben és render a Honor Magic4 Lite-ról feketében.A Honor X8 ezüst színben és render a Honor Magic4 Lite-ról feketében. A Honor X8 ezüst színben és render a Honor Magic4 Lite-ról feketében. [+]

A telefonok mellett a GSMArena szerint új, a pénztárcára nézve barátibb árazású kiegészítők is jöhetnek, például TWS fülhallgató, okoskarkötő, amikre tekinthetünk úgy is, mint az MWC-n prezentált Honor Earbuds 3 Pro és okosóra egyszerűsített változataira.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Kamerabajnokkal bővült a Honor kínálata

    A Magic4 Ultimate 1/1,12"-es óriásszenzort kínál a hátlapon, amivel be is söpörte a DxOMark aranyérmét. De aranyárban is mérik.

  • Rendereken a Honor Magic4 Lite

    Snapdragon 695-tel és 6,81 hüvelyk átmérőjű LCD kijelzővel jöhet a Honor Magic4 Lite, ami nagyon hasonlít a cég Kínában már piacra dobott X30-as telefonjára.

  • Bemutatkozott a Honor X8

    Új, középkategóriás modellt mutatott be a Honor, a készülék Európában is elérhető lesz, természetesen Google szolgáltatásokkal.

  • MWC 2022: Az olcsóbb Honor Magic4-ben is csúcs chipset van

    Két telefont hozott a Honor Barcelonába, amiket globálisan kívánnak értékesíteni. A Magic4 és a Magic4 Pro tud egy-két trükköt, az árazás pedig talán nem szállt el túlzottan.

Hirdetés