Új HTC okosóra képek bukkantak fel

Bár sokan vártak egy Android Weart futtató HTC órára az elmúlt évek pletykái után, eddig a gyártó rajongóinak az Under Armourral közösen bejelentett UA Banddel kellett beérniük, amely az UA HealthBox csomag része volt. Maga a HTC inkább a remek Vive virtuális valóság rendszerrel aratta le a babérokat, az Android Weart futtató okoskütyü csak nem érkezett meg. Most újabb képek bukkantak fel a létezéséről, a The Verge jóvoltából.


Forrás: TheVerge [+]

Azt érdemes mindjárt leszögezni, hogy a HTC/Under Amrour logós, kör alakú megjelenítővel felvértezett ketyere nem friss Android Weart futtat, a Google Play Szolgáltatások szoftvercsomag is 2015 végi. Ott van mindenesetre hátul a gyártói és az UA márkafelirat, akárcsak a töltőcsatlakozónak fenntartott felület és a pulzusszámmérő.


Forrás: TheVerge [+]

Bátorság volna ezen fotók alapján messzemenő következtetéseket levonni, mindenesetre elképzelhető, hogy nem véletlen a mostani felbukkanás: két hét múlva itt az Android Wear 2.0 és néhány Google friss operációs rendszert futtató okosóra. Biztosan sokan örülnének, ha a HTC is képviseltetné magát a február 9-ei eseményen.

Előzmények

  • Február 9-én érkezik az Android Wear 2.0

    Evan Blass információi szerint érdemes feljegyezni a naptárba a közelgő dátumot, a régóta várt Android Wear 2.0 nemsokára megérkezik.

  • Jövőre érkezik a Google okosórája

    A Google hivatalosan is megerősítette, hogy jövőre két, felső kategóriás okosórát mutatnak be az Android Wear 2.0 referenciakészülékeként.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

  • CES 2016: Komplett fitneszrendszer a HTC UA HealthBox

    Karkötő, pulzusszámmérő, mérleg és kapcsolódó alkalmazás jelenti a HTC és az Under Armor friss, testmozgás köré épített fitneszcsomagját.

Hirdetés