Új információk a „Huawei Mate8”-ról

Az év elején már felbukkantak olyan kémfotók, amelyeken állítólag a Huawei egyik legjobb tavalyi modelljének, a Mate7-nek a folytatása látható, legalábbis annak egyik korai prototípusa. Azóta a Huawei P8-cal együtt elstartolt a 6,8 hüvelykes P8 Max, ez mégsem jelenti azt, hogy a phabletes Mate vonal megszűnne. A folytatás egyes források szerint ezúttal is a berlini IFA-n mutatkozhat be, méghozzá szeptemberben, és alighanem Mate8 néven. A GizChina oldalán most megjelent renderkép alapján a Mate7-hez meglehetősen hasonló küllemű készülékre lehet számítani, ami egyáltalán nem gond, hiszen az a készülék gyönyörű fémházas borításáról és igen nagy előlapi képernyőarányáról volt emlékezetes.

Hasonlíthat az elődjére a Huawei Mate8, ha ez a renderkép hiteles

A folytatás esetében is hátul maradhat az ujjlenyomat-olvasó, ami fölé és a hátlapi kamera közé kéttónusú ledes villanó kerülhet, eltűnhet viszont alulról a multimédiás hangszóró; az talán a készülék alján köthet ki. Az előlapon is akadnak változások: a beszélgetési hangszórótól jobbra alighanem egy ledes villanó pillantható meg, a hangszóró fölött pedig vagy egy új szenzor, vagy a fénymérő és a közelségérzékelő sajátos megoldása. A GizChina egyébként arra számít, hogy a készülék HiSilicon Kirin 950-es SoC-vel, hathüvelykes QHD megjelenítővel, 20,7 megapixeles hátlapi kamerával, és kiszereléstől függően 32 gigabájtos belső tárolóval és 3 gigabájt RAM-mal, vagy 64 gigabájtnyi tárhellyel és 4 gigabájt RAM-mal lesz megvásárolható. Mindkét variáns dual SIM-es lehet.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei P8 - nekik nem 8

    Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.

  • Fotókon az Huawei Mate8?

    Az Ascend Mate7 folyatása lehet azokon a kémfotókon, amelyeket nemrég publikáltak.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

Hirdetés