Új phabletet mutatott be Amerikában az LG

Mától vadonatúj LG phablet érhető el az Egyesült Államok piacán, egyelőre kizárólag a helyi T-Mobile kínálatában. Az LG Stylo 3 Plus bizonyára nem a nyolcmagos, 1,4 GHz-es processzorral szerelt Snapdragon 435 lapkája miatt lehet érdekes, nem is a 2/32-es memóriapáros vagy az 5,7 hüvelykes Full HD kijelzője teheti igazán vonzóvá, sokkal inkább a készülékházába épített toll, ami manapság fehér holló-szinten van az okostelefonoknál.

Mi más is lehetne a háttérkép, mint egy töltőtoll
Mi más is lehetne a háttérkép, mint egy töltőtoll [+]

A hátlapon nem csak ledes vakuval kiegészülő, 13 megapixeles kamera található, hanem ujjlenyomat-olvasó is jutott ide, de villanó elöl, az 5 megapixeles szelfikamera mellett is van.

A hivatalos kicsomagolás árulkodik a tartozékokról, persze semmi extrára nem érdemes számítani, a microUSB kábelen kívül a 3080 mAh kapacitású, cserélhető akkumulátor és egy gyorstöltőfej ücsörög a dobozban. Nem maradt le a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, a tollat pedig a készülékházból húzhatjuk ki, és mindenféle extra funkciót használhatunk ki segítségével. Kártyafüggetlen konstrukcióról, illetve ehhez tartozó árazásról még nem esett szó, viszont az amerikai szolgáltatói kínálatában, megfelelő előfizetéssel kedvező áron elvihető az újdonság.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés