Új Poco érkezik az alsó polcra

November 5-én indul a Poco C65 karrierje a belépő kategóriában.

Frissíti a belépőszintű kínálatát november 5-én a Poco, érkezik ugyanis kiszereléstől függően 109 vagy 129 dolláros induló áron a Poco C65. A telefon az idén februárban piacra került Poco C55 utódja, és elsősorban Indiát célozza, de ahogy elődei közül, így ebből is feltűnhet a hazai boltokban, a november 5-i start ugyanis globális, Németországban is aznaptól elérhető a telefon. A Poco C65-ről tudni, hogy 6/128 GB-os és 8/256 GB-os kiszerelésben készül, agya pedig a MediaTek 2020-ban bemutatott Helio G85-ös lapkája, melyet például a Motorola Moto G31 is használ.

Poco C65 három színben
Poco C65 három színben (forrás: Twitter) [+]

A marketinganyagok 50 megapixeles AI tripla kamerát említenek, ez a valóságban egy nagy felbontású szenzort és két segédszenzort takarhat, ezek két, a hátlapból külön-külön kiemelkedő gyűrűben kapnak helyet. A dizájn hajaz az idei Redmi és Poco modellekre, a két márka összefonódása pedig nem áll le továbbra sem, a pletykák szerint a Poco C65 és a Redmi 13C ugyanaz a konstrukció lehet, de Poco név alatt több RAM és tárhely kerül az eszközbe.

A német piacon is elérhető lesz egyből a megjelenés után a telefon
A német piacon is elérhető lesz egyből a megjelenés után a telefon (forrás: Twitter (@Poco Deutschland)) [+]

A telefonban adott lesz a standard 5000 mAh-s akkumulátor, hozzá pedig a 18 wattos vezetékes töltés USB-C csatlakozón át. A kijelző 6,74 hüvelykes IPS LCD panel 90 Hz-es frissítéssel és FHD+ felbontással, rajta pedig az Android 13 alapú MIUI 14-es felhasználói felület rajzolódik majd ki. Marad a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó, infra viszont nem lesz. A telefon fekete, lila és sötétzöld színben lesz elérhető Poco név alatt, Redmi 13C-ként pedig állítólag fekete, kék és világoszöld árnyalatban kerül majd forgalomba.

Azóta történt

  • Megjelent a Poco C65

    Elődjénél jobb kijelzőt és kamerát, gyorsabb töltést kínál az új modell.

Előzmények

Hirdetés