Hirdetés

Új ROKR modellek a Motorolától

Három új taggal bővült a MOTOROKR sorozat, melyek közös jellemzője a microSD kártyával bővíthető memória, az RDS képes sztereó FM rádió, a szabványos 3,5 milliméteres kimenet, a sztereó Bluetooth átviteli képesség és az EDGE átvitel. A Motorola EM30 ROKR egy hagyományos kialakítású telefon, mely ModeShift billentyűzete a gombok feliratait is képes változtatni, így zenelejátszáskor csak a multimédiás gombok felirata látható. A két megapixeles kamerával felszerelt EM30 az alacsonyabb árfekvésű modellek frontján száll harcba. Először Tajvanon lesz elérhető, majd szeptember előtt a világ minden részén forgalomba kerülhet.

A kagyló kialakítású Motorola EM28 ROKR szintén rendelkezik zenei gombokkal illetve a külső kijelzőn láthatóak a lejátszott zeneszám adatai. Az 1,8 hüvelykes 128x160 képpontos kijelzővel és 1,3 megapixeles kamerával felszerelt modell érdekessége, hogy képes hangot rögzíteni az FM rádióból, illetve szöveges üzenetben is meg tudja osztani másokkal a kedvenc rádiócsatornák frekvenciáit az FMShare szolgáltatás révén.

A csúszkás kialakítású Motorola EM25 ROKR a most bemutatott trió legkisebb tagja. Az EM28-hoz hasonlóan ez is 1,3 megapixeles kamerát és 1,8 hüvelykes 128x160 képpontos kijelzőt kapott, ám a megcélzott alacsony ár ellenére sem maradt ki belőle a szabványos 3,5 milliméteres hangcsatlakozó és sztereó Bluetooth átviteli képesség. Az EM25 és EM28 a nagyobb testvérhez hasonlóan még szeptember előtt világszerete elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés