Új S-Pen és kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó került a Tab S6-ba

A Samsung legújabb csúcstabletje a legjobb Note-os funkciókat hozza le bivalyerős hardverrel és fejlett multimédiás képességekkel.

Még a Galaxy Note10 előtt mutatta be hivatalosan legújabb, 10,5 hüvelykes kijelzővel szerelt csúcstabletét a Samsung. Az 1600 x 2500 pixeles, 16:10-es Super AMOLED kijelző pedig a maga beépített ujjlenyomat-olvasójával csak a jéghegy csúcsa: négy beépített AKG hangszóró fokozza a multimédiás élményt, a játékok vagy a munka hatékonyságát pedig a jól ismerten bivalyerős Snapdragon 855 látja el teljesítménnyel. 6/128 GB-os az alapmodell, de van 8/256 GB-tal ellátott abszolút csúcsváltozat is.


[+]

Két darab hátlapi kamera jutott rá, a 13 megapixeles, hagyományos képek és 4K-s, 30 fps sebességű videók készítésére alkalmas főkamera mellett egy 123 fokos látószöget biztosító másodlagos képalkotó látható hátul (tabletek között ez igencsak egyedinek mondható), elöl pedig 8 megapixeles kamera felel a szelfikért és a videóhívásokért.

[+]

A prezentáció vagy multimédia vezérlésére alkalmas S Pen funkciói a Galaxy Note 9-ből jöttek át, egyébként a toll tartalmaz egy aprócska, 0,35 mAh-s akkumulátort, amit a tablet értelemszerűen minden visszahelyezésnél feltölt a maga méretes, 7040 mAh-s telepével. Nem meglepő módon a Samsung asztali felülete, a DeX is elérhető az új tablettel, és a cég kínál hozzá egy hajtogatható, billentyűzetes tokot is. A 244,5 x 159,5 ×5,7 milliméteres dimenziókkal bíró, 420 grammos Samsung Galaxy Tab S6 itthon augusztus második felétől érhető el a boltok polcain, de már augusztus 7-től előrendelhető, kék és szürke színekben, de minden valószínűség szerint 200 000 forint fölötti árra kell számítani.

Azóta történt

Hirdetés