Hirdetés

Új vezetékmentes Sony fejhallgató érkezik a héten

Április 11-re termékbemutatót jelentett be a japán cég, a WH-ULT900N premierje lehet csütörtökön.

Március végén bukott le a Sony WH-ULT900N, egy új, még be nem mutatott aktív zajszűrős vezetékmentes fejhallgató. A termékről szóló információk és képek alapján a WH-XB910N és a WH-1000XM4 fejhallgatókhoz hasonlóan összehajtható dizájn várható az új modellben, a képeken látható három színben. A WH-ULT900N fül köré ül majd, technikai specifikációi alapján pedig középkategóriás fejhallgatóként pozícionálhatjuk.

Az új fejhallgató fekete színben
Az új fejhallgató fekete színben (forrás: The Walkman Blog) [+]

A Walkman blog információi alapján Bluetooth 5.2-n keresztül kommunikál majd a fejhallgató AAC, SBC vagy LDAC kodeken, lesz benne multipont támogatás, illetve 3,5 mm-es vezetékes kapcsolatra is képes lesz. Érintővezérlés és aktív zajzár várható, az előzetesen is látható Ultimate jelző pedig külön fizikai “ULT” gombot kaphat, amivel két hangmód között lehet majd kapcsolgatni: az egyik mélyebb, súlyosabb basszust ígér, a másik pedig energikusabb hangot.

Zöld színben
Zöld színben (forrás: The Walkman Blog) [+]

Várhatóan 40 mm-es neodímium mágneses meghajtó kerül a WH-ULT900N-be, ennek érzékenysége 110 dB/mW kábelen és kikapcsolt állapotban, valamint 100 dB/mW kábelen és bekapcsolt állapotban. Az impedancia 314 Ohm kábellel és bekapcsolva, és 32 Ohm kábel nélkül, kikapcsolt állapotban. Az új fejhallgató megkapja a DSEE felskálázást, lesz Clear Bass funkció, támogatni fogja a Sony 360 Reality Audio térhangzását, illetve a Google Asszisztens, Siri és Alexa digitális asszisztenseket.


(forrás: The Walkman Blog) [+]

A beépített akkumulátor 520 mAh-s lehet, a fejhallgató 255 grammos várható tömegének is ez adja a nagyját. Ezzel ANC használata mellett 30 órán át bírja majd a fejhallgató, egyébként 50 órányi üzemidőre lesz képes. Az eurozónában a Sony várhatóan 179 és 199 eurós áron dobja piacra a WH-ULT900N-t, méghozzá hamarosan. Április 11-én, magyar idő szerint este hattól lesz a bemutató, amit online lehet követni és várhatóan április 13-án már boltokba is kerül a fejhallgató. Magyar árat egyelőre nem ismerünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Hirdetés