Új telefonszériát jelentett be a Redmi

Érkeznek a Redmi Turbo modellek a Note széria fölé, de még a K széria alá. Az első tag a Redmi Turbo 3 lesz.

Április elsején jelentette be a Redmi, hogy új telefonszériát vezetnek be, és úgy tűnik, hogy nem tréfa volt a dolog. A Redmi Turbo széria a Redmi Note-oknál nagyobb teljesítményt, de a Redmi K szériánál kevesebb csúcskategóriás jellemzőt kap majd, így illeszkedik majd be a két már bejáratott termékvonal közé, ígéri Thomas Wang, a Redmi márka elnöke, aki szerint újraformálják a középkategóriát a Turbo modellekkel. Korábban egyébként volt a Redmi Note 12-es szériában is Turbo változat, amit aztán Poco F5-ként is piacra dobtak. A Poco márkával való összefonódás egyébként a most bejelentett Turbo vonalra is jellemző lehet, mert az elmondottak alapján a kamerán spórolnak majd a teljesítmény érdekében.

[+]

Az első telefon a Redmi Turbo termékek közül értelemszerűen a Redmi Turbo 3 lesz, mert a márka ennek elődjeként tekint a Redmi Note 11T Pro és Note 12 Turbo modellekre. A bemutató április 10-én lesz Kínában, és egyelőre azt nem tudni, hogy ezt csak a saját piacra szánja a márka, vagy a nemzetközi forgalmazás is tervben van-e. Ha igen, valószínűleg Poco F6-ként láthatjuk majd viszont a konstrukciót.

[+]

A Xiaomi által eddig közzétett adatok és marketinganyagok meggyőzőnek tűnnek egyébként. Snapdragon 8s Gen 3 köré építik a Redmi Turbo 3-at egyedi hűtéssel, és akár 16 GB RAM-ot és 1 TB tárhelyet is vásárolhat a telefonban a felhasználó. A készülékház 7,8 mm vastag lesz, 179 gramm, a beépített kijelző pedig FHD+ felbontású. A promóciós anyagok alapján minimális kávákra lehet számítani, a hátlapon pedig csak két kamera kap helyet.

[+]

A telefon mellett a Redmi Pad Pro is április 10-én debütál Kínában, ez 12,1 hüvelykes kijelzővel és 10 000 mAh-s akkumulátorral szerelt táblagép lesz, amihez érintőtoll és billentyűzetes tok is csatlakoztatható majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés