Új tervrajzokon bukkant fel a Huawei befelé hajlítható készüléke

Valószínűsíthatő, hogy a Huawei is dolgozik egy befelé hajlítható megoldáson, ami egyre jobban körvonalazódik a tervrajzok alapján.

A Huawei már januárban levédette az alábbi koncepciót az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál, most pedig a kínai Szabadalmi Hivatalban is felbukkant, részletesebb tervrajzokkal. A tervek nem csak azért érdekesek, mert a Mate X és Mate Xs-sel ellentétben ez a készülék befelé hajlítható, valószínűleg ultravékony üveg kijelzővel, szemmel láthatóan szenzorsziget és lyukak nélkül, de vélhetően érintőceruzával is kompatibilis lesz.


[+]

A Samsung egyelőre letett az S Penről az új generáció esetében, mivel a 0,03 milliméteres üveg nem bizonyult elég ellenállónak. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Huawei pontosan milyen kijelzőtechnológiát szeretne alkalmazni, de az M Penhez nyilvánvalóan ragaszkodnak. És a korábban látott, egyébként életképesnek tűnő formatervhez is. A kiegészítő panel nem csak a két előlapiként funkcionáló kamerának adna helyet, de értesítések és egyéb kontextuális tartalmakat is megjelenítene.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés