Új ZTE, meglepő áron

A ZTE által bejelentett újdonság kifejezetten középkategóriás ajánlatnak tűnik, aránylag friss hardverrel, fémházba csomagolva, ujjlenyomat-olvasóval. A Full HD felbontású 5,5 hüvelykes IPS panel 2.5D kialakítású, az ujjlenyomat olvasó pedig a hátlapra került, amin látszólag akár két megtermett hangszórónyílást is remélhetnénk, de a készülék nem sztereóban szólal meg.


[+]

A nyolc, maximum 1,4 GHz-re skálázott Cortex-A53-as magot tartalmazó Snapdragon 435-ös lapkához 4 GB rendszermemóriát és 64 GB bővíthető belső tárhelyet mellékeltek. A főkamera egy 16 megapixeles, f/2,0 apertúrájú, autofókuszos modul LED villanóval, míg előre 8 megapixelt rendeltek. Az Android Nougattal futó készülék akkumulátorkapacitása ígéretes, 3000 mAh-s telepet pakoltak a házba.

Az NFC-n kívül viszont lényegében semmi érdemeleges nem került a ZTE V870-be, ami nem lenne probléma abban a kategóriában, amit a felszereltség kijelöl az eszköz számára, az ára viszont 2699 jüan, ami majdnem 110 ezer forint. A specifikáció alapján ezt az árképzést nem teljesen érezzük megalapozottnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Hirdetés