Újabb 108 megapixeles Xiaomi érkezhet

Kétségtelenül meghökkentőre sikeredett a limitált darabszámban készülő Mi Mix Alpha, ám ha egyszer megjelenik és netán elhagyja Kína területét, az út közben ráeső extra költségekkel az ára akár az egymillió  forintot is súrolhatja. Ez pedig elég sok azoknak, akit csak az Alpha 108 megapixeles, 1/33" méretű Samsung Bright HMX szenzora érdekel.


A Xiaomi Mi CC9 még júliusból [+]

Természetesen ez a képérzékelő sem a natív felbontásról, hanem négy szomszédos pixel egyesítésével azonnali HDR-ről és egyéb, például éjszaka előnyös képességekről szól, így 27 megapixelen lehet érdemes rögzíteni, ez pedig elég komoly felbontás, hogy 2-3x-os digitális zoomfotóból is lehessen nyomtatni. Weibós értesülések szerint október 24-én márpedig ezzel a Samsung ISOCELL fényérzékelő lapkával érkezik a Xiaomi CC9 Pro, amihez a Snapdragon 730G SoC dukál, nyilván egy rakás RAM és tároló gigabájt kíséretében.

A CC9 Pro Weibón megjelent képe
A CC9 Pro Weibón megjelent képe

A Mi Mix Alpha gyártási komplikációit figyelembe véve pedig simán lehet, hogy ez a telefon kerül előbb piacra, megszerezve 108 megapixeles kamerafronton az elsőséget. A Mi CC9 egy 6,39"-es AMOLED panellel és Snapdragon 710-zel szerelt telefon volt egyébként kameracseppel és lapos megjelenítővel – ez a mobil juthat el hozzánk Mi 9 Lite néven. A Weibón felbukkant Mi CC9 Pro kép viszont valamennyire ívelt megjelenítőre utal, bár lehet, hogy csak a védőüveg kanyarodik le. Az október végi esemény egyelőre Kínai megjelenést készít elő.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés