Újabb feature phone-nal készül a HMD?

A HMD Global elismerésre méltó kommunikációs érzékkel és körítéssel vezette vissza a birtokába került Nokia márkanevet a mobilpiacra. A jelenleg három tagot számláló termékpaletta érintőkijelzős, Android alapú okostelefonokat jelent, egy előkészületben lévő csúcsmodellt, plusz a maga idejében nem kis népszerűségnek örvendő Nokia 3310 újratervezett változatát is bedobták a marketingstratégiába és a boltok polcaira. A kivitelezés mondjuk már vitatható, de az ötlet kétségkívül remek volt.

További képek a galériában! További képek a galériában!
További képek a galériában! [+]

a TENAA adatbázisa alapján a HMD további feature, vagy úgymond butatelefonok kiadását tervezi Nokia márkanév alatt. Legalábbis egyet biztosan. A Nokia TA-1017 kódnevű eszközről nem sokat tudunk eddig, kizárólag azt, ami Hírközlési Hatósághoz eljuttatott képeken látszik. A Nokia TA-1017 tehát egy nyomógombos, valószínűleg nem érintőkijelzős készülék lesz, egy darab apró kamerával a hátlapon.


[+]

Update: Idő közben felbukkant még egy csökkentett képességű Nokia eszköz is fehér és fekete színben. Ez utóbbiban már kamera sincs, valamint a TENAA adatai alapján az is egyre valószínűtlenebb, hogy bármelyik fenti készülék egyáltalán 3G képes lesz, az viszont igen, hogy nagyon olcsó.

Előzmények

Hirdetés