Újabb fotó a Xiaomi 13-ról

Állítólag most a 13 Pro csúszott be valaki kamerája elé, a hátoldal egy része és az átrendezett kamerasziget látszik a fotón.

Nemrég felkerült a kínai közösségi médián keresztül az internetre pár nem túl jó minőségű fénykép, melyeken állítólag a Xiaomi 13-as sorozatának egyik tagja látható. Most újabb fotó került elő, immáron már valamivel jobb minőségben, és a forrás szerint nem is a sima 13-ról, hanem a 13 Próról készült a kép.

Ami látható rajta, az a széleknél ívelt hátoldal, valamit a három kamerát és a kéttónusú LED villanót magába foglaló kamerasziget, rajta a Leica felirattal. A kamerák elrendezése változott, két nagyobb optika egymáshoz képest eltolva és egy kisebb van a kameraszigeten. A pletykák szerint a három képkészítő közül az egyik azt a Sony IMX989-es szenzort (1”, 50 MP) örökli, melyet a Xiaomi 12S Ultra is használ.

Ez lehet a Xiaomi 13 Pro hátlapja.
Ez lehet a Xiaomi 13 Pro hátlapja. (forrás: Techgoing) [+]

Pletykák alapján a méret és a kialakítás marad a Xiaomi 12-es sorozathoz hasonló. Így várhatóan 6,7”-es kijelzővel (120 Hz, AMOLED, QHD+ felbontással) és lekerekített sarkokkal lesz felszerelve a telefon. A korábbi fotók arra is rávilágítottak, hogy 12 GB RAM és 3 GB virtuális memória lesz a telefonban. A hivatalos bemutató várhatóan a Qualcomm novemberi eseménye után lesz, a Xiaomi ugyanis valószínűleg az új Snapdragon 8 Gen 2-t használja majd a csúcskészülékben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés