Újabb, hatalmas akkuval szerelt Samsung mutatkozott be

Díjaznánk, ha előbb-utóbb nálunk is elérhetővé válnának az alapszintű felhasználásra és hosszú üzemidőre fókuszáló modellek.

A Samsung Vietnamban mutatta be az M széria új modelljét. Az M széria általában alsó középkategóriás készülékeket jelent, jellemzően hatalmas akkumulátorral. A Galaxy M12 6000 mAh-val támad, amihez 15 wattos györstöltés is jár Type-C porton keresztül. Egyébiránt nem egy különleges valami, feltehetően Exynos 850-nel dolgozik, több memóriavariáció mellett (3/4/6 GB RAM és 32/64/128 GB bővíthető belső tárhely).


[+]

A kijelző 6,5 hüvelyk, HD+ felbontású, Infinity-V szenzorcseppel, 8 megapixeles előlapi kamerával. A hátsó szettet a 48 megapixeles főkamera dominálja, de emellé nem csak egy 2 megapixeles mélységszenzor és az általában felesleges makró jutott, hanem egy 5 megapixeles ultraszéles (123°) is. A WiFi szerény (b/g/n), a Bluetooth 5.0, NFC nincs, cserébe van 3,5 milliméteres jack és GPS, GLONASS, BeiDou és Galileo támogatással. Ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombban, ár egyelőre nincs.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés