Újabb információk érkeztek a Vivo hajlítható modelljével kapcsolatban

A DigitalChatStation nagy valószínűséggel a bemutató hozzávetőleges dátumát is jól tudja, most a specifikációt részletezte kicsit.

A Vivo áprilisban mutatta be első, hajlítható készülékét, a folytatás pedig jövő hónapban várható, legalábbis a DigitalChatStation értesülései alapján, amiket az évek és a rutin alapján hajlamosak vagyunk el is hinni, főleg, miután az augusztusra ígért iQOO Z6-ok menetrendszerűen meg is érkeztek. A felvázolt specifikáció viszont egyelőre nem sokban különbözik az X Fold-étól, így modellvariánsra számíthatunk kisebb módosításokkal és egy S jelzettel a megnevezésben.

A készülék külsejét tekintve sem számítunk számottevő változásokra.
A készülék külsejét tekintve sem számítunk számottevő változásokra.

Ilyen lehet például a Snapdragon 8+ Gen 1-es szettre váltás vagy 12 megapixeles periszkópos kamera 8 megapixelesre cserélése, a többi viszont marad: 50 megapixeles főegység, ultraszéles látószögű 48 megapixelen és a 12 megapixeles telés kamera kétszeres optikai zoommal, esélyesen Zeiss márkajelzéssel megfejelve. Az akkumulátorkapacitás minimálisan (4700 mAh-ra), az AMOLED kijelzők viszont maradnak 8,03 és 6,53 hüvelyk 120 Hz-es képfrissítéssel és FHD+ felbontással.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés