Újabb képeken a Droid Turbo

A koreai és tajvani gyártóktól eltérően a Motorola a hatalmas energiaigényű csúcsprocesszorok köré épített modellek garmadája helyett inkább egy-egy termékre, illetve annak kiegyensúlyozott teljesítményére, testreszabhatóságára és magára a felhasználói élményre fókuszált, ám a kiélezett piaci versenyben a nyers erő is egyre fontosabb vevőcsalogató eszköznek tűnik. Nem meglepő, hogy az egyre kiélezettebb piaci versenyben a Motorola a legfontosabb amerikai szolgáltatópartnerével karöltve egy igazi csúcsmodell bejelentésére készült, melynek október 28-ai premierjét a Verizon Wireless közleménye hivatalos forrásból is megerősített.

Az elmúlt hetek során a Droid Turbo több alkalommal is hallatott magáról és egy kiszivárgott dokumentumból az is kiderült, hogy a vízhatlan készülék borítása fémbevonatú üvegszálakból és kevlárból építkezik, ám a legnagyobb dobás a műszaki felszereltsége lehet. A 2,65 GHz-es Qualcomm Snapdragon 805 processzor köré épülő Droid Turbo minden téren igyekszik igen magasra tenni a mércét, legalábbis az eddigi információk szerint 5,2 hüvelykes, 1440 × 2560 képpontos kijelzőre, dupla LED villanóval ellátott 21 megapixeles kamerára, 3 GB RAM-ra, 32 GB belső tárhelyre, Android 4.4.4 operációs rendszerre és hatalmas, 3900 mAh kapacitású akkumulátorra is számítani lehet.

Előzmények

  • Szinte minden kiderült a DROID Turbóról

    A Motorola hamarosan érkező csúcskészülékének használati útmutatója 5,2 hüvelykes QHD kijelzőt, és S805 SoC-t sejtet.

  • Javult a Moto 360 üzemideje

    A Motorola okosórája szoftveres frissítést kapott, amely a felhasználók szerint jelentősen növelte a Moto 360 üzemidejét.

  • Ütős lehet a Motorola Droid Turbo

    A Verizon számára készülő, hivatalosan még be nem jelentett Motorola Droid Turbo az elérhető legerősebb Qualcomm Snapdragon rendszerchippel és QHD kijelzővel érkezhet.

  • Élő fotón is lebukhatott a Nexus 6

    Vélhetőleg a Nexus 6, vagyis a Motorola Shamu látható egy kiszivárgott fotón, ahol a Google állítólagos phabletje az LG G3 mellett pózol a kamerának.

Hirdetés