Újabb képeken a Zuk Edge

Ismét több helyen bukkant fel a legújabb Zuk, ami minden valószínűség szerint még idén, állítólag ezen a héten mutatkozik be. A Zuk Edge járt már a TENAA műhelyében, rengeteg kémfotón lehetett látni, és már a csomagolását is megpillanthattuk. A legújabb képeken főleg az eszköz káváit figyelhetjük meg: noha nem kell Mi Mixre vagy a Nubia koncepcióeszközére gondolni, és a szélső lekerekítések sem tűnnek túlzottan markánsnak, valójában egy nagyon jó kijelző/előlap arányú eszközt várhatunk, és az 5,5 hüvelykes kijelző ismeretében a phabletek közt elfogadható méretű lehet az újdonság.

A legújabb fotón láthatók leginkább az Edge kávái
A legújabb fotón láthatók leginkább az Edge kávái [+]

A specifikációkkal kapcsolatban ugyanannyit tudunk, mint eddig, ezek alapján Qualcomm Snapdragon 821 lapka kerül bele Full HD kijelző és 4 gigabájt RAM társaságában, a belső tárolója 32 vagy 64 gigabájtos lehet. Hátlapjára 13, előlapjára 8 megapixeles kamera kerülhet, akkumulátora pedig mindösszesen 3000 mAh kapacitású lesz. Állítólag kínai árakon számolva nagyjából 115 ezer forintos összegnél fog kezdeni a Zuk Edge.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZUK

Azóta történt

  • December 20, helyi idő szerint 14 óra

    A sokat emlegetett Zuk Edge mutatkozik be a fenti időpontban, ezt immáron egy hivatalosnak látszó poszter is megerősíti.

  • Máris készül a Zuk Edge II?

    A dobozról kiszivárgott kép árulkodik egy második generációról, ám még az előzőt is alig mutatták be, szóval az alábbi fotók inkább egy alváltozatot takarhatnak.

Előzmények

Hirdetés