Újabb Oppo készülék mutatkozott be

Sorra dobja piacra 2015-ös készülékeit az Oppo, és az R1C, az U3, valamint a Mirror 3 után most megérkezett a középkategóriás Oppo 3000. A készülék 4,7 hüvelykes HD, azaz 720 x 1280 pixeles megjelenítővel mutatkozott be, ami mögött a Qualcomm Snapdragon 410-es SoC bújik meg négy darab 1,2 gigahertzre skálázott Cortex-A53 maggal. A grafikus feladatokat az Adreno 306 látja el. Rendszermemóriából 1 gigabájtot, belső tárolóból pedig 8 gigabájtosat mellékeltek, az utóbbi microSD kártya behelyezésével bővíthető.

Az Oppo 3000 két microSIM kártya befogadására képes, a leggyorsabb elérhető adatsebesség az egyik esetében 150 Mbps Cat.4-es LTE hálózaton. Az előlapra 5, a hátlapra 8 megapixeles kamera került, az utóbbi Sony IMX179 típusú. A készülék NFC-t is kapott, valamint a GPS mellett képes a GLONASS műholdak jeleit is fogni a pontosabb és gyorsabb navigáció érdekében. Az Oppo 3000 a ColorOS 2.01-es verziójával startolt el Android KitKat alapokon, és 1599 jüanért, azaz kb. 70 ezer forintért vásárolható meg a mai naptól a Kínai Népköztársaságban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Hivatalos képeken az Oppo Mirror 5

    A kínai gyártó új készüléke egy elegáns, gyémántra emlékeztető hátlapot kapott, az eddigi információk alapján azonban ezen kívül egy teljesen átlagos okostelefonnak mondható.

Előzmények

  • Az Oppo Find 9 is 4 gigabájt RAM-mal érkezhet

    Az idei csúcskészülékek többsége a Snapdragon 810 - 4 gigabájt rendszermemória kombinációjával lesz megvásárolható, és az Oppo következő csúcsmodellje is követheti a trendet.

  • Zafírüveg védelemmel érkezett az Oppo R1C

    Felső-középkategóriában indul hódítóútra az Oppo igencsak vékony okostelefonja, amely a hagyományos előlapi védelem mellett zafírüveg borítással is megvásárolható lesz.

  • Az AnTuTunál járt az Oppo R5

    Az ultravékony Oppo R5 kipróbálta magát és a 64 bites Qualcomm rendszerchipet a népszerű teljesítményteszten.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés