Újabb rekord a Realme-nél, hamarosan egy rakás új készülékkel ünnepel

35 millió felhasználónál jár a brand, a népes eszközkínálat tíz nap múlva pedig egy sor termékkel fog megugrani, gaming telefont beleértve.

Kétéves a Realme: a BBK Electronics alatt működő, ám önálló brand 2018 májusa óta van jelen a mobilpiacon, és gyakorlatilag a Realme az egyetlen márka, amelyik a pandémia közepette erősíteni tudott. A gyártó bejelentése szerint már 35 millió felhasználójuk van világszerte, amit agresszív árazással értek el, de akad 5G-s csúcskészülékük is, például az X50 Pro 5G. Ez kaphat kifejezetten játékra szakosodott különkiadást május 25-én X50 Pro Player néven, és a korábban Blade Runner munkacímen futó projekt sebességrekordokat kíván dönteni, amikor bemutatkozik.

(forrás: Weibo) [+]

Szinte biztos a Snapdragon 865 SoC használata gyors memóriával és tárolóval, a Realme inkább szoftveroldalról tehet hozzá előnyösebb játékélményt hozó fejlesztéseket. Május 25-e egyébként a gyártó eddigi legfontosabb dátumának ígérkezik, várható ugyanis egy Realme okosóra, egy Realme okostévé, két Realme telefon (az X3 és az X3 SuperZoom) és egy Realme true wireless headset. Szóval egycsapásra megnőhet a márka kínálata, amely elsősorban Kínára és Indiára koncentrál, és arrafelé is várható az újdonságok leghamarabbi elérhetősége – ám az európai portfólió is folyamatosan bővül. Slusszpoén: hamarosan indulhat az Android 11 béta tesztelése az X2 Prón.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés