Hirdetés

Újabb Sony készülék járt a GFXBenchnél

A Sonynál komoly ügyködés folyik, hiszen elég nagy átszervezésbe kezdtek mobilos fronton, az Xperia Z sorozatnak véget vetettek, a fókuszt pedig innentől az Xperia X család kapja meg, amibe már négy készülék is tartozik: Xperia X, Xperia XA, Xperia XA Ultra, valamint Xperia X Performance. Úgy tűnik azonban, hogy a japán gyártó nem áll meg itt, hiszen a GFXBench adatbázisában egy eddig ismeretlen telefon bukkant fel, ami nagyban hasonlít az eddigi legerősebb "X" modellre. A lazán csak 24UJ95LH34QX77B1 modellszámon futó kütyü belsejében Snapdragon 820 lapka zakatol, aminek gyerekjáték az 5,1 hüvelykes, Full HD felbontású megjelenítő meghajtása.


[+]

Nem kizárt persze, hogy csak valamilyen apróbb módosításról van szó, hiszen a GFXBench adatbázisa nem egyszer tévedett már incheket, vagy éppen gigabájtokat. Ettől mér persze érdemes a fent is olvasható adatokat komolyan venni, hiszen több ponton is eltér a készülék az X Performance-től, ilyen például a 21/12 megapixeles hát- és előlapi kamerapáros, a korábban piacra kerülő eszközben ugyanis 23/13 megapixeles fényképezők vannak. Adott a 4K videofelvételi képesség, a 3 gigabájt RAM, valamint a 32 gigabájtos adattároló (amiből láthatóan megint sokat felzabál a rendszer). Hogy milyen termék lehet ez, vagy mikor kerülhet piacra, arról egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia X - igazi aktakukac

    A japán gyártó új terméksorozatának első tagja nem vall szégyent, jól néz ki, nagyon gyors, könnyen kezelhető, viszont a kamera még mindig nem az igazi, és az árazás sem az.

  • Sony Xperia Z5 Premium Dual - pixelmánia

    A Sony a világon elsőként kínál 4K felbontású mobilkijelzőt a csúcsmodell Z5 Premium jelzésű kivitelében. Tesztünkben megnéztük ezt és a többi különbséget a normál változathoz képest.

  • Sony Xperia Z5 - nem gyűjti, olvassa az ujjlenyomatot

    Nulláról újratervezett Xperia helyett fontos és üdvözölendő friss tulajdonságokkal érkezett meg a Sony legújabb 5,2 hüvelykes versenyzője, amely mutatósabb, mint valaha.

  • Sony Xperia M5 - új pályára lépett

    Nagyon sokat fejlődött elődjéhez képest az Xperia M5, amely hardveres szempontból már a felsőkategóriát veszi célba, de a szoftvert nem sikerült kellően komolyan venni.

Hirdetés