Ujjlenyomat-olvasót is kap a OnePlus 2

Olcsó, ám hardveresen igen ütős készülékkel mutatkozott be tavaly a OnePlus, és már hónapok óta pletykálnak a One folytatásáról. Ezeknek a híreszteléseknek pár hete vége szakadt, mivel a gyártó maga megnevezte a készüléket, és azóta is tételenként közli a mobil részleteit.

Az ujjlenyomat-olvasó sem marad ki a OnePlus 2 képességeinek sorából
[+]

A mai adalék a biometrikus azonosítás, és a OnePlus 2 kapcsán a gyártó azt ígéri, hogy az azonosítás az Apple ToucID-nél kétszer gyorsabb lesz, emellett öt ujjmintát is regisztrálni lehet az adatbázisba. A OnePlus 2 július 27-én mutatkozik be, és már azt is tudni lehet, hogy Snapdragon 810-es rendszerchippel és USB-C csatlakozóval lesz felszerelve.

Azóta történt

Előzmények

  • Képen a OnePlus 2 prototípusa

    Maga a OnePlus tette közzé azt a képet új játékának poszterén, amelyen megpillantható a One folytatásának korai, tervezési fázisban lévő prototípusa.

  • Benchmarkteszten járt a OnePlus 2

    Az egyelőre még csak A2001 modellszámon rögzített masina Snapdraong 810 SoC-vel és 3 GB RAM-mal teljesítette a Geekbench 3 tesztjét.

  • Érkezik a OnePlus One "mini"?

    Kiszivárgott fotók szerint igen, méghozzá a középkategóriában, 64 bites rendszerchippel és 8 megapixeles előlapi kamerával.

Hirdetés