Újszerű skandináv autós Bluteooth kihangosító

Egyenesen Finnországból kaptunk egy Iqua prospektust, ahol egy újszerű autós tartozék, egy Bluetooth kihangosító került piacra. Az eszköz igen érdekes, leginkább egy esernyőnyélre emlékeztet, amely a fejtámla és az ülés közé szorult.


Ezüst kígyó: Snake2

 

Weboldala tanúsága szerint a cég leginkább Bluetooth termékekkel foglalkozik, a palettában a hagyományos headsetek mellett megtalálható az otthoni, illetve irodai használatra tervezett asztali kihangosító is. Ezek sem egyszerű szerkezetek, de a legérdekesebb termék a teljesen új felfogásban készülő autós tartozék.


Bőrbevonattal: Snake

 

A Snake és a Snake2 ugyanarra az ötletre épül. Az eszközt a fejtámla alá kell helyezni, bal szára előrekunkorodik, itt helyezték el a tervezők a mikrofont, míg a hangszoró a jobb fül mögött kapott helyet. A Snake2 annyival tud többet, hogy itt sztereóban hallhatjuk beszélgetőpartnerünket, illetőleg más az anyagválasztás. A Snake bőrbevonatú, míg a drágább modell alumíniumból készül.


Beszorult a Bluetooth-kígyó

 

Mindkét eszköz egyszerre nyolc Bluetooth készülékkel tud kapcsolatot tartani. A Snake 300 órás, nagyobb testvére 650 órás készenléti idővel rendelkezik, a beszélgetési idő egyaránt 10 óra is lehet. Bár elsőre talán kicsit furcsának tűnik a szerkezet, nyilvánvalóan gátolja az utassal történő fizikai kapcsolatfelvételt, de biztonságosságában nincs okunk kételkedni, hiszen a skandináv régióban erre nagy hangsúlyt fektetnek. Jelenleg csak a Snake2 árát találtuk meg, az érdekes formájú kihangosító 179 dollárba kerül.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés