Utód nélkül maradhat az iPhone SE

Az Apple egykori, legendás vezére, Steve Jobs néhány éve még ellentmondást nem tűrően jelentette ki, hogy az emberek nem akarnak óriási mobilokat venni és használni. Hiába volt ott nagy kijelzős terméknek az iPad, az okostelefonos trendeket egy idő után nem lehetett ignorálni, először érkezett az egy sorral magasabb, négyhüvelykes kijelzőjű iPhone 5, majd később a phablet-méretű, Plus utótaggal jelölt Apple telefonok is piacra kerültek. A jelenlegi legfrissebb páros a 7 és a 7 Plus, így aki apró, könnyen zsebre vágható és kényelmesen kezelhető iPhone-t szeretne, egyedül az SE-t választhatja. Már ameddig.

Kicsi, ezáltal nagyon kényelmes egy kézzel nyomogatni
Néhány éve még nagynak számított, most már meglepően aprócska [+]

Jó érzékkel és nagy találati pontossággal bíró kínai elemzők ugyanis egyre inkább azt tippelik, hogy az iPhone SE az utolsó, négyhüvelykes kijelzővel szerelt gép, és ha kifut, utód nélkül távozhat. Persze azért, mert egy-két elemző ezt rebesgeti, még nem kell biztosnak venni, főleg a modell sikeres piaci szereplésének ismeretében, mindazonáltal egyetlen szemmel látható jele sincs frissített kiadásnak, miközben iPhone 8-fotók és egyéb információk naponta érkeznek. Ráadásul az iOS 11 is egyre inkább a méretes kijelzőre épít, ami szintén egy utalás lehet.

Ilyen lehet az iPhone 8 a 7 és a 7 Plus társaságában
Ilyen lehet az iPhone 8 a 7 és a 7 Plus társaságában. Apró modell nincs képben. (forrás: iDrop News) [+]

Öröm az ürömben, hogy az SE viszont jó sokáig piacon maradhat, hardvere még most sem számít elavultnak, végre eltűnt a 16 GB-os alapmodell, és az árcímkéje is jelentősen barátságosabb, mint a paletta többi tagjáé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés