UV fénnyel fertőtlenít a Samsung

A szolgáltatás számos országban, ingyenesen elérhető, viszont be kell fáradni hozzá az üzletbe, ami nem biztos, hogy jó ötlet.

A világjárványra való tekintettel a Samsung új szolgáltatást vezet be márkaboltjaiban és szervizközpontjaiban. A felhasználók bármilyen Samsung eszköz (fülhallgató, okosóra, telefon) fertőtlenítését kérhetik ingyenesen, amihez UV-fényt vetnek be. A PhoneSoap pont ezzel a módszerrel dolgozik, lehetséges, hogy a Samsung is ilyen készüléket használ. Egyébként bármit bele lehet tenni, ami belefér, az UV-C sugárzás pedig fertőtleníti a holmit.

A kezdeményezés alapvetően nem rossz, a telefon állandóan a kezünk ügyében van, lerakjuk mindenhova, hozzáér az arcunkhoz, miközben átlagosan több kórokozó található rajta, mint egy random nyilvános mellékhelyiségben. A fertőtlenítéshez viszont be kell fáradni az üzletbe, ami nem feltétlenül praktikus, de ha éppen Argentínában, Chilében, Horvátországban, Dániában, Finnországban, Japánban, Korában, Malajziában, Új-Zélandon, Norvégiában, Pakisztánban, Peruban, Lengyelországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, az Egyesült Államokban, Ukrajnában vagy Vietnámban plázázunk és van tíz percünk, érdemes élni a lehetőséggel. A szolgáltatás egyébként hamarosan itthon is elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Z Flip - a kagyló újjászületése

    Olyan természetes, annyira adja magát, hogy nem is kérdés, hogy a Z Flip formája újra divatba fog jönni, ha már elviselhető áron tudnak a cégek hajlítható kijelzős termékeket gyártani.

  • Samsung Galaxy Fold - hajtsatok!

    A Samsung első, összehajtható kijelzővel rendelkező okostelefonja hosszas vajúdás után piacra került nálunk is. De megér ez ennyi pénzt? (Nem.)

Hirdetés