Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8

A Samsung Electronics GmbH német sajtóoldala bejelentette a közép-európai ország számára a vállalkozásoknak szánt, üzleti csomagját. A B2B piacra szánt (business to business) Samsung Enterprise Edition a vállalati környezet szigorúbb feltételei köré lett felépítve, ezért amelyik cég a csomagot megrendeli, a hozzá járó okostelefonra hároméves Knox Configure biztonsági csomagot és Enterprise Firmware Over-the-Air (E-FOTA) frissítéseket kap. Ugyancsak három évig jár a mobilokra a szavatosság.

A Samsung Galaxy S8 és az S8+ kijelzője szinte kitölti az előlapot
A Samsung Galaxy S8 és az S8+ [+]

Az Enterprise Edition csomag a Galaxy S8-cal vagy a Note8-cal rendelhető, és a készülékek androidos felülete némileg átszabott szoftverrel érkezik, az üzleti környezet igényeinek megfelelően. Ezt az IT szakemberek és az adminisztrátorok előre, a vállalat elvárásainak megfelelően konfigurálhatják, és különféle logókkal, szolgáltatásokkal a cég képmására alakíthatják. Az adminisztrátorok az MDM rendszeren érkező E-FOTA frissítéseket kipróbálhatják, mielőtt a csomagban szereplő többi készülékre közzéteszik, és meghatározhatják, hogy a mobilok mikor telepítsék.

A Note8 adatkommunikációs palettája pazar
A Galaxy Note8, az S-Pen és a csomagolása [+]

A havi biztonsági frissítések három évig garantáltak, a csomagban lévő készülékek pedig két évig garantáltan elérhetőek maradnak a piacon. Arról nem szól a Samsung német oldala, hogy más európai országokban is elérhető lesz-e az üzleti csomag, az viszont biztos, hogy világszerte nagy népszerűségnek örvend a két phablet, és a visszajelzések is pozitívak. A Note8 például a minap nyerte el az év kütyüje címet az India Mobile Congress kiállításon, az pedig közvetett módon jó hír a gyártónak, hogy idén semmilyen kritikus hiba nem csúszott be.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

    Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés