Vadonatúj rendervideón az LG G6

Izgatottan vártuk, hogy a nagy tömegeknek szánt, moduláris csúcsmodellel, a G5-tel piacra merészkedő LG milyen fogadtatásban részül a felhasználók részéről és milyen különleges modulok érkeznek az év során, azonban amekkora lendülettel indult a piaci bevezetés, annyira elenyészőnek tűnt az érdeklődés, egy kameramarkolaton és egy zenei teljesítményre kihegyezett egységen kívül nem is nagyon láttunk a telefonba illeszthető modult, a dél-koreaiak itt látszólag behúzták a kéziféket. Olyannyira, hogy a G6-ban már sem modulos rendszert, sem pedig cserélhető akkumulátort nem várhatunk, ezt igazolja a lenti rendervideó is.

A méretek várhatóan nem sokat változnak, továbbra is 5,3 hüvelykes kijelző fog 1440 x 2560 képpontot megjeleníteni, túl nagy lekerekítéseket sem várhatunk, hátul is inkább laposabb lesz az eszköz, mint elődje, kevésbé dudorodik ki az ujjlenyomat-olvasó és a kamera szigete. Alulra USB Type-C port, felülre pedig 3,5 milliméteres jack csatlakozó kerül. A vízálló kialakítású, Snapdragon 835-tel várható mobil előreláthatólag március elején, még a Galaxy S8 piacra kerülése előtt fog bemutatkozni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG: nagyon hamarosan érkezik a G6

    A dél-koreai vállalat technikai vezetője megerősítette azt, amiről már eddig is lehetett hallani: a G5-ben debütált moduláris rendszer búcsúzik az új csúcsmodellből.

Előzmények

Hirdetés