Van még pár Redmi a Xiaomi tarsolyában

A Note 10-ről és a jó öreg Note 8-ról is lehúznak hamarosan még egy bőrt, ha már 25 millió darab elment belőle.

Ha korábban futószalagról érkeztek a Xiaomi családjába tartozó márkák sorába tartozó készülékcsaládok sorába tartozó variációk és változatok, most mintha sorozatlövő módba váltott volna a kínai vállalat, hiszen csak Note 10-ből egy raklapra való érkezett hozzánk tesztre, és még mindig nem végeztünk.

[+]

A Xiaomi sem: a Redmi Note 10 például 26-án gyarapodik Ultra utótagú variánssal, mert a Próra és a Pro Maxra is lehet ám lapot húzni. Hivatalos posztereken kapásból szemügyre vehető a méretes jószág, hatalmas hátlapi kameraszigettel, nem hivatalosan pedig Abhishek Yadav kezébe került egy fotó egy képernyőről, amelyen a specifikáció szerepel.

[+]

Ezek szerint a Note 10 Ultra 6,5"-es AMOLED kijelzővel, meglehetősen combos, 6 nm-es MediaTek Dimensity 1100 SoC-vel, 5000 mAh-s teleppel és 1800 jüanos árral startolhat el (80 ezer forint), 6/128 GB-os kiszerelésben. A kameraszett a méretes és ismerős főegységre pillantva feltételezhetően megtartja a Pro modell 108 megapixeles kameráját, ám szemre alatta most csak kettő és nem három extra optika pillantható meg.

Aki azt gondolja, ennyivel a Xiaomi le is tudta a tavaszt, és már a strandszezonra szálkásít, téved: a Note 8 széria még mindig jól fogy, és elérte a 25 milliós eladási álomhatárt, ami tényleg nagyon szép dolog. Ennek örömére pedig hamarosan érkezik a Redmi Note 8 2021 a teljesítményre kihegyezve, hátha a 2019-es modell idei újrájára is lesz érdeklődés – remek ár/érték arány mellett nem lepődnénk meg a dolgon.

Előzmények

Hirdetés