Végre tényleg lehet dual SIM-es iPhone?

Újabb pletykák keringenek a várhatóan szeptemberben leleplezésre kerülő iPhone 7-ről (ha egyáltalán ilyen néven kerül forgalomba), ami az elődökhöz hasonlóan 4,7 hüvelykes és 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt verzióban láthat napvilágot. Az eddigi hírek szerint az almás vállalat száműzi majd a 3,5 milliméteres jack kimenetet, helyette pedig valamilyen vezetékmentes megoldást ad a felhasználók kezébe. A dolog nem lenne már új keletű, hiszen a Moto Z család új tagjai sem rendelkeznek ilyen interfésszel, mindenesetre a júzerek továbbra sem nézik jó szemmel, hogy a gyártók ebbe az irányba lépjenek.

A két SIM-et fogadó tálca
A két SIM-et fogadó tálca [+]

Volt már szó arról is, hogy gyártási nehézségek miatt az Apple kénytelen lesz egy évvel későbbre tolni a dupla kamerarendszert, pedig az alant látható kép szerint a koncepció és maga a komponens már készen áll a beszerelésre. Ennél is nagyobb változás lehet viszont az, hogy a merészebb szóbeszédek szerint végre lesz olyan iPhone modell, ami már két SIM-et támogat, ilyet eddig az Apple nem fabrikált.

A dupla kamerarendszer
A dupla kamerarendszer [+]

Az idei generációs készülékek esetén egyébként más újításra nem nagyon lehet számítani, külső tekintetében pedig valószínűleg ugyanúgy fognak kinézni, mint az elmúlt két év termékei. A nagyobb előrelépésre egészen 2017-ig várni kell, akkor ugyanis a cupertinóiak az IPS panelt AMOLED-re cserélhetik, markáns dizájnfrissítést is eszközölnek majd, méghozzá újabb funkciók beépítésének kíséretében.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés