Véletlenül belistázták a Redmi 5-öt

A Xiaomi Redmi széria ötödik generációjának nagyobb modellje már többször felbukkant, a lényeg pedig minden esetben a 18:9-es képarány volt, amelynek hangsúlyozásáról lassan le is szokhatunk. Lényegében minden készülék igyekszik az új módinak megfelelni, így nem meglepő, hogy a Redmi Note 5 is 18:9-es arányú 5,99 hüvelykes panelt kap. A Redmi 5 szintén, viszont minimálisan kisebb kivitelben, az eddigiek alapján valószínűleg 5,7 hüvelyket passzíroznak a fém házba. A képek ezúttal a Slashleakstől származnak, akik azelőtt kapták el az infót, hogy a téves listázást visszavonták a kínai szolgáltató oldaláról.


[+]

A Redmi 5 valószínűleg HD+ felbontású megjelenítőt kap, Snapdragon 625-ös lapkakészletet és 4 GB operatív memóriát, tárhelyből pedig tisztes 64 GB-ot mellékelnek. A képek alapján a Redmi széria még mindig nem vált C típusú USB csatlakozóra, a kedvező árba pedig a dupla kamera sem fért bele, így a hátlapi modul 12 megapixeles szimpla szenzor, szelfizni pedig 5 megapixel felbontásban lehet, elvileg dedikált LED segédfény segítségével.

A Redmi Note 5 kicsit nagyobb kijelzővel támad.
A Redmi Note 5 kicsit nagyobb kijelzővel támad. [+]

Jack csatlakozó láthatóan lesz, az ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlapra fért. A méretes akkumulátorairól (is) híres széria új modelljében egy 3300 mAh-s telep fért el. Az ár erősen kérdéses, a GSMArena 211 dollárról tud (55 ezer forint), ami annyiban valószínűtlen, hogy a nagyobb Redmi Note 5 nagyobb memóriakiosztású variánsát 181 dollár (47 ezer forint) körül várják. Mindenesetre a kiváló ár-érték arány borítékolható az eddigi tapasztalatok alapján. Elvileg december 10-én ki fog derülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés