Videó demonstrálja a díjnyertes Xperia XZ Premium képességeit

A Sony nem győzte MWC-s standján hangsúlyozni az új Motion Eye mobilkamerájának 960 képkocka/másodperccel lőtt, lassított felvételeit, és ez is hozzájárult a minden földi jóval megáldott Xperia XZ Premium szakmai sikeréhez.

Még több hivatalos kép a kattintásra nyíló galériában!
[+]

Az 5,5 hüvelykes, 2160 x 3840 pixeles 4K HDR megjelenítővel felvértezett, roppant elegáns masina besöpörte a GSMA (az MWC szervezőjének) a Legjobb új okostelefon/mobileszköz díját, plusz a UK Blog Awards, a Wired és a Tech Radar is plecsniben részesítette az IP68-as és Gorilla Glass 5-ös védelemmel ellátott phabletet.

A hazai megjelenés és árak részletei ugyan még nem ismertek, csak annyi, hogy késő tavasztól érdemes a polcokat böngészni, hátha felbukkan a fényes króm vagy a mélytengeri fekete XZ Premium. A mutatós phablet lelke az egyébként még piacra nem került Snapdragon 835, 4/64 gigabájtos RAM/tárhelyopcióval, 19/13 megapixeles hátlapi és előlapi kamerával, 3230 milliamperórás teleppel és Type-C porton való töltéssel, akár USB 3.1-es adatátvitellel.

A Sony a maga részéről a fenti videóval demonstrálja a 156 x 77 x 7,9 milliméteres és 195 grammos telefont, melynek a bekapcsoló gombja továbbra is ujjlenyomat-olvasót rejt, szoftverfelülete pedig immáron Android 7.1 Nougaton alapszik. Alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés