Videón az új Walkman sorozat

A héten bemutatott Walkman trió legnagyobb és legérdekesebb modellje minden kétséget kizáróan a W902, mely tulajdonképpen a C902 Cyber-shot modell kissé átszabott változata. A kecses készülék 5 megapixeles autofókuszos kamerát, 2,2 hüvelykes kijelzőt, 8 GB M2 memóriakártyát, rázással történő vezérlést, zenefelismerést (TrackID), mozgásritmus alapján történő automatikus zeneszám kiválasztást (SensMe), HSDPA átviteli képességet és megannyi izgalmas funkciót tartogat a tarsolyában.

A csúszkás kialakítású W595 a nagyobbik testvér valamennyi gravitációs szenzoron alapuló képességét megkapta, ráadásul azonos 2,2 hüvelykes kijelzőt és HSDPA átviteli képességet is kapott. Kamerája azonban gyengébb, mindössze 3,2 megapixeles és fixfókuszos, ugyanakkor a beépített sztereó hangszórójával ráígér a nagyobbik testvérre is.

A Sony Ericsson W302 elsősorban a zenére fókuszál. Nincs benne rázásos vezérlés, sem pedig nagysebességű internet elérés, marad tehát az EDGE és a mindössze 2 megapixeles fixfókuszos kamera. A W880-at idéző elegáns alumínium előlap, az egy centiméternél alig vastagabb kialakítás és a fejlett zenelejátszó azonban bőséges kárpótolás lehet a zene szerelmeseinek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés