Videón látható a Galaxy A9

A Samsung hamarosan újabb taggal bővítheti a Galaxy A-sorozatot, mondjuk nemrégiben mutatkozott be két új modell, szóval már így is elég sok eszközt számlál a família. A még be nem jelentett mobil Galaxy A9 néven debütál majd a nagyon közeli jövőben, méghozzá 6 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED kijelzővel. A phabletről most egy videó is felkerült az internetre (a betöltés nem megy mindig villámgyorsan), amin a Galaxy A7 2016-os verziójának társaságában láthatjuk.

A méretbeli különbségek jól megszemlélhetőek, dizájn szempontjából viszont nincs különbség a két készülék között. Ami a specifikációkat illeti, a burkolat alatt egy Snapdragon 620 chipsetre lehet számítani, a processzor nyolcmagos, az alkalmazások futtatását 3 GB RAM segíti. A hátlapon egy optikai képstabilizátorral ellátott, 13 megapixel felbontású képeket készítő kamera, a telefon elején pedig egy home gombba épített ujjlenyomat-olvasó kap helyet. A várhatóan 430 eurós áron debütáló Galaxy A9 belsejébe egy 4000 mAh kapacitású akkumulátort épít a gyártó, ami külső telepként is használható lesz.

Azóta történt

  • A TENAA-nál járt a Samsung Galaxy A9

    A hathüvelykes kijelzővel megáldott óriásphabletről szinte mindent tudunk már, mostanra pedig a TENAA műhelyét is megjárta a kütyü, nemsokára bemutatkozhat az eszköz!

Előzmények

Hirdetés