Villámtöltővel érkezik a OnePlus Nord 2

A méretes telepbe negyedóra alatt kerül egynapi töltöttség, ígéri a gyártó.

Holnap rántja le a leplet a OnePlus a tavalyi Nord igazi folytatásáról, bár annyira már felgyűrte a textíliát a Nord 2 körül, hogy kiderüljön: a készülék 90 Hz-es Fluid AMOLED panelt, MediaTek Dimensity 1200-AI chipet, és 50 megapixeles főkamerával szerelt fotós-videós szettet fog kínálni, várhatóan felső-középkategóriás áron.

A OnePlus mobiloknak az OxygenOS felület és a remek sebesség az egyik előnye, és az évek óta remek gyorstöltés a másik, ezúttal pedig nem kell egy vagyont otthagyni a villámtöltésért, a Nord 2 ugyanis csúcskategóriára jellemző, 65 wattos Warp Charge adaptert kínál majd, amellyel negyedóra kábeles csatlakoztatással egynapi mobilhasználatra elegendő energia továbbítását ígéri. Bemutató holnap délután, és a gyártó azt se titkolja, hogy a telefon mellett tiszteletét teszi az eseményen OnePlus Buds Pro TWS füles, aktív zajszűréssel.

Azóta történt

Előzmények

  • Csúcskategóriás fülhallgatóval készül a OnePlus

    A OnePlus Buds Pro a Nord2 mellett mutatkozik be július 22-én.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

Hirdetés