Visszatérhet a Snapdragon 810 a HTC-nél

Amióta a Qualcomm Snapdragon 820 megjelent, nagyon kevés gyártó próbálkozik a túlmelegedős problémákról hírhedté vált előddel, a Snapdragon 810-zel, ami főleg a HTC One M9-nél, a fémházas csúcsmodellnél jelentett gondok. Mindazonáltal ne felejtsük el, hogy nem sokkal megjelenése után átesett egy frissítésen, és a termikus attribútumai ellenére egyáltalán nem egy rossz lapka, remélhetőleg jó szolgálatot tesz majd a HTC Bolt belsejében, állítólag ugyanis ezt kapja meg.

HTC Bolt
Ha hihetünk a képeknek, nagyon hasonlítani fog a HTC Bolt a HTC 10-re [+]

Bizonyos források WQHD (1440 x 2560 pixel) felbontású 5,5 hüvelykes kijelzőről, 3 gigabájt RAM-ról és 64 gigabájtos belső tárolóról szólnak. Egyéb információk ezúttal nem érkeztek a termékről, ilyen téren tehát a korábbi hírekre kell támaszkodnunk, még mindig nem láttunk képet a jack csatlakozó nélküli (?) felső részről, a bemutatás napja és a várható árazás is ismeretlen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Jó Boltot csinált a HTC?

    QHD kijelző, Snapdragon 810, IP57-es védelem, leradírozott jack port - ellentmondásos csúcskészüléket mutatott be a HTC Amerikában.

Előzmények

  • Képeken a HTC 10 olcsóbb hasonmása

    Az idei csúcsmodellre erősen emlékeztető készülékről valódi felvételek árulkodnak, ráadásul a hivatalos bemutatóig sem kell sokat várni.

  • Renderkép jelent meg a HTC Boltról

    A jelenlegi csúcsmodell formai adottságai egy középkategóriás termékben, ha nem Sprint-exkluzív lesz, akkor egy jó árcímkével még esélye is lehet.

Hirdetés