Viszlát, ZUK Mobile!

Mint oly sok érdekes mobilos hír, ez is a kínai Weibón bukkant fel. A ZUK Z3-mal kapcsolatban sokan, sokféle felületen érdeklődtek, ám a kezdeti hallgatás után a Lenovóhoz tartozó elemző, Pan Jiutang jegyezte meg, hogy a remek árú kínai konkurensek ellen küzdő ZUK-termékek várhatóan Moto néven fognak érkezni a továbbiakban, így a márkanév megszűnik.

A hátlap műanyag, de oldalt fémet, elöl pedig üveget találunk
Nálunk a legelső termékük, a Z1 járt [+]

A ZUK Mobile 23 hónapot élt meg, 2015 májusa óta négy eszközt mutattak be: Z1, Z2, Z2 Pro és Edge. A céggel kapcsolatos utolsó hír az Edge II kapcsán jött, de ezek a tervek, ebben a formában szinte biztosan nem valósulnak meg. Egy dolog azért marad, Alex Chen Yu (Lenovo-alelnök) ugyanis bejelentette, hogy Kínában a jól ismert ZUI kezelőfelülettel lehet majd Moto eszközt vásárolni.

Előzmények

  • Egy csokornyi Moto renderkép

    A belépő szinttől, a középkategórián át a következő csúcsmodellig tett közzé kétes eredetű képeket a Slashleaks.

  • Elvileg megvan a Moto E4 specifikációja

    A Moto alsó kategóriás sorozatának új tagja már kapott FCC hitelesítést, akkor viszont nem sok derült ki a specifikációról.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

Hirdetés