Vodafone-nal töltődtünk az EFOTT-on

Szerkesztőségünk képviselete a Vodafone jóvoltából egy napra elutazott a Dunaújvárosban megrendezett EFOTT fesztiválra, hogy megnézhessük, miként teszi a piros szolgáltató még kényelmesebbé a koncertező fiatalok életét.

Itthon is megszokott dolog, hogy a mobilszolgáltatók, nagyobb mobilgyártók is hozzájárulnak a fesztiválok színvonalának emeléséhez, ám a legtöbb esetben ez kimerül egy lounge kialakításában, ahol a Bambitól és táncolástól elfáradt látogatók kipihenhetik magukat. A Vodafone jelen esetben kicsit többel is hozzájárult a bulizó egyetemisták és főiskolások kényelméhez, a bejárat mellett ugyanis elhelyezték a Vodafone Akkutöltő Állomást, ahol a látogatók feltölthették mobiljaikat. Szintén hasznos volt Vodafone Boat Show-n elhelyezett közel 50 darab internetezésre alkalmas terminál, ahol mindenki megnézhette elektronikus leveleit és megtudhatta, mi történik a nagyvilágban a fesztivál ideje alatt.

A szolgáltató persze a pihenésre vágyókra is gondolt, akik a Vodafone Pihenő Szigeteken elhelyezett nyugágyakban lazíthattak egy kicsit az esti koncertek előtt. Reméljük, hogy az ehhez hasonló hasznos szolgáltatásokkal jövőre is találkozhatunk az EFOTT-on.

Azóta történt

  • NetPC a Vodafone-tól

    A Vodafone Linux és Windows XP alapú, kifejezetten böngészésre tervezett mini laptopot vett fel a kínálatába.

Előzmények

Hirdetés