Hirdetés

Vodafone-nüvifone titkos paktum?

Van nálunk most - egyebek mellett - egy Garmin-Asus nüvifone M10 nevű ketyere, ami két szempontból érdekes. Egyrészt mert lesz róla teszt, s a magam részéről tökre vártam már ezt az izét, másrészt pedig mert egy akkora márkajelzés van az alján, amit nem lehet eltéveszteni.

De ahogy nézi az ember, azért csak bevillan neki, hogy oda más is lehetne írva... nüvifone... nüvifone... ez majdnem az, mint a Vodafone, ami ötéves gyerekek szóvicce lehetne, kábé az a szint, de itt pont nem ez a lényeg. Hanem hogy ez frankón ugyanaz a betűtípus, mint amit a brit szolgáltató használ, csak annyi az eltérés, hogy a nüvifone szóban az o betű nem akar idézőjelet formálni, mint a vodás verzióban.

És - nahát, nahát - véletlenül pont van nekem egy vodafone-os kulcstartóm még régről, úgyhogy elkészült a bizonyító erejű felvétel is: a Vodafone és a nüvifone tipográfusa vagy ugyanaz a személy, vagy nem, de akkor a Garmin-Asus által felbérelt szakembernek annyi fantáziája van, mint egy konzerv tonhalnak. Vagy még az lehet, hogy a Vodafone, a Garmin és az Asus közösen hozták létre a nüvifone márkát (amit baromira titkolnak), de ahhoz azért elég vérszegény ez a készülék. Mondjuk a Garmin-Asus duó is tud jobbat... Na, elég a rizsából, itt a fotó:

ugyehogyugye?
ugyehogyugye?

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés