Volt, nincs Galaxy J széria

A Samsung nem először tett rendet a rendszeresen elburjánzó termékpalettáján. Egy darabig minden világos, aztán rendre összecsúsznak a kategóriák. Sejthető volt, hogy az A vonal megújításával is hasonló terveik vannak, a Galaxy A6 és A6+ már gyanúsan a J szériához (Galaxy J6) volt közelebb, mint az egykor majdnem prémium kategóriáig nyújtózó A sorozathoz. Aztán ezen is csavartak egyet a két számjeggyel jelölt A modellek bemutatásával.

A Samsung Malaysia által megosztott videóból viszont egyértelműen kiderül, hogy a gyártó végzett a J szériával, amit a nagyobb változatosságot mutató, új A-s modellek pótolnak. A belépő szintű A10-et leszámítva jelentősen nőtt az akkumulátor, egységesen visszatért az AMOLED panel, legalább két kamera dolgozik a hátlapon és egyes modelleknél (A50, A70) a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is bevetik. Ugrott viszont a hajdanán még meglévő IP védelem és visszatért a plasztik készülékház. A kicsúszó és forgatható kamerás A90 viszont azért izgalmasnak ígérkezik.

Azóta történt

  • Samsung Galaxy A40 - középkezdés

    Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.

Előzmények

Hirdetés