Hirdetés

WP blog: Bruce Wayne mobilja

Nemsokára a mozikban látható a Nolan-féle Batman-trilógia befejező része, a The Dark Knight Rises (magyar cím: A sötét lovag - felemelkedés). A sokak által epekedve várt film hivatalos telefonja pedig nem más, mint a Nokia új csúcsgépe, a Lumia 900. A finnek zászlóshajója ennek örömére egy egyedi, limitált kiadásban is a boltok polcaira kerül.

A fekete vagy fehér polikarbonát készülékház hátára egy denevér került, melyet lézerrel gravíroztak a műanyagba. A logó mellett a szoftveres oldalon is találni Batman-specifikus tartalmakat, a csengőhangok és hátterek mellett egy exkluzív alkalmazás és téma is a vásárlók rendelkezésére áll. Mindez látható az alábbi reklámfilmen is.

A Batman-rajongók bizonyára tudják, hogy a Nokia nem először adja nevét Gotham hőséhez, a 2008-as The Dark Knight című filmben a szemfülesek egy 5800 XpressMusic telefont szúrhattak ki. Azt azonban nem tudni, hogy a közelgő filmben feltűnik-e majd a Lumia 900, többek között erre is fény derül majd július 16-án, a film magyarországi premierén.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények