Hirdetés

WP7 blog: Újabb frissítés érkezett

Néhány napja egy újabb frissítés érkezett a Windows Phone 7-et futtató telefonra, amely mindössze néhány apróbb hibát javított. Az update pakk az első generációs és a már Mangóval érkező telefonokra is elérhető, az információink alapján minden típusra gond nélkül letölthető a Zune szinkronizáló szoftver segítségével.

Az immár 8107-es build-verziójú rendszerben az alábbi hibák kerültek javításra:

  • Megszünteti a képernyőbillentyűzet hibáját, így gépelés közben már nem tűnik el a billentyűzet.
  • Megszünteti a Gmail szolgáltatással végzett szinkronizálás közben fellépő hibát.
  • Megszünteti a helyadatokhoz történő hozzáféréssel kapcsolatos hibát. Telepítése után a Kapcsolatok központ Én szolgáltatása csak akkor küld azonosításra nem alkalmas adatokat a közeli Wi-Fi hozzáférési pontokról és mobiltávközlési tornyokról a Microsoftnak, ha a felhasználó engedélyezi a helyadatok elérését és használatát az Én szolgáltatás bejelentkezés nevű funkciójának.
  • A DigiCert Sdn Bhd által kibocsátott digitális tanúsítványok visszavonásával megszüntet egy titkosítási hibát.
  • Megszünteti a Microsoft Exchange Server 2003 rendszer e-mailekkel kapcsolatos hibáját. Telepítése után a megválaszolt vagy továbbított üzenet már tartalmazni fogja az eredeti üzeneteket.
  • Megszünteti a hangüzenetekről szóló értesítések megjelenítésével kapcsolatos hibát.

Mivel a frissítések egymásra épülnek, a legújabb frissítés telepítésekor a rendszer az összes korábbi frissítést is telepíti, feltéve, hogy azok nincsenek már telepítve.

dr. Kind

Előzmények