Hirdetés

WP blog: Frissült az Insider

Nemrég megérkezett a Windows Phone 8, az új rendszer érkezése után a Microsoft . Az Insider névre hallgató program legújabb, 3.0-s verziója a napokban érkezett, a közkedvelt szoftver a WP8-as ráncfelvarrás mellett új funkciókkal is kiegészült.

Az alkalmazás segítségével a felhasználó exkluzív tartalmakat szerezhet be a Windows Phone készülékére, ez jellemzően Bing háttérképeket és egyedi csengőhangokat jelent. Ezek mellett megjelent a What's New fül, amely a hivatalos Windows blog és Facebook-oldal újdonságait jeleníti meg. A hetente frissülő csengőhang-kínálat mellett immár saját dallam rögzítésére is van lehetőség, a Bing háttérképek mellett jól sikerült rajongói munkákat is letölthetünk az alkalmazáson keresztül.

A program természetesen élő csempeként is kiszúrható a főoldalra (fix árnyalat helyett immár a rendszerbeállításnak megfelelően változik a szín), a csengőhang-archívum az elmúlt hónapok dallamait rejti. A kiemelt alkalmazások listája mellett a tippek és trükkök rovat is hetente frissül. Az Insider természetesen továbbra is ingyenes, letölteni ezen a hivatkozáson keresztül lehet.

Előzmények