Hirdetés

WP blog: Új slágerjátékok az alkalmazásboltban

A Microsoft mobil alkalmazásboltja folyamatosan újabb és újabb alkalmazásokkal bővül, az elérhető szoftverek száma nemrég elérte a 150 ezret. Az újdonságok közül szemezgettünk, a napokban ugyanis három slágerjáték is megjelent, melyeket érdemes lehet kipróbálni a stílus szerelmeseinek.

A Temple Run anno stílust teremtett, a fejlesztőcsapat pedig nem ül a babérjain, folyamatosan készülnek a nagyjából ugyanarra a koncepcióra épülő programok. Legutóbb a Brave című animációs film alkalmából készítettek egy új verziót, mely immár Windows Phone 7.5 és 8 alapú készülékekre is elérhető. Letölteni itt lehet, az ára 235 forint.

Szintén a napokban jelent meg a N.O.V.A. legújabb része is. A mobilvilág egyik leghíresebb lövöldözős játékának harmadik része remek grafikával, 10 pályával, Xbox Live achievement-rendszerrel és hétfajta többjátékos móddal várja a vásárlókat. Az alkalmazás kizárólag Windows Phone 8 operációs rendszeren fut, a Microsoft blogja szerint nagy mennyiségű RAM-mal (ez valószínűleg 1 GB-ra utal) szerelt eszközökre érhető el. Megvásárolni errefelé lehet, az ára 1655 forint.

Végül, de nem utolsósorban megjelent a Battleship is, mely a klasszikus stratégiajátékot hozza el az okostelefonok képernyőire. Xbox Live integráció, két játékmód és többszereplős lehetőségek jellemzik a programot. A játék Windows Phone 7.5 és 8 alá egyaránt elérhető, az ára 710 forint, letölteni az alkalmazásboltban lehet.

Előzmények