Hirdetés

WP blog: Vízálló telefonnal készül a Huawei?

A Huawei a napokban egy újabb képet közölt egy hivatalosan még ismeretlen készülékről, melynek személyében sokak szerint az Ascend W2-t tiszteletjük. Az elmúlt időszakban számos pletyka és állítólagos szivárgás érkezett a készülékkel kapcsolatban, a Facebookon a nagyközönség elé tárt kép pedig újabb elméleteket szült, ez alapján ugyanis akár egy vízálló mobilról is szó lehet.

Ha lehet hinni a pletykáknak, a Huawei újdonsága mindössze 7,7 milliméter vastag lesz, ami egy igen karcsú készülékházat jelent. A szivárgások szerint egy 4,3 hüvelykes képátlójú, 720 x 1280 képpontos felbontású kijelzővel érkezik majd az újdonság, egy 8 megapixeles kamerával a hátlapon. Utóbbi LED-es villanóval is meg lesz támogatva, videót pedig 1920 x 1080 képpontos felbontásban is tud majd rögzíteni. A számítási műveletekért egy negyedik generációs Qualcomm Snapdragon lapka gondoskodik majd, melyben egy kétmagos, magonként 1,5 GHz órajelű processzor duruzsol. A RAM mérete 1 GB, a belső tárhely kapacitása 16 GB. Az akkumulátor esetében két eltérő kapacitásról csiripelnek a madarak, a pletykák szerint 2000 vagy 2800 mAh-ról lesz szó.

Mindez persze csak spekuláció, hiszen hivatalosan még nem jelentették be a készüléket; remélhetőleg hamarosan minden kiderül majd a Huawei közelgő újdonságáról.

Előzmények